La Policia Nacional deté a un menor d’edat per usurpar la identitat de dos professors

803

Solopizza Xàtiva

Centelys

Agents de la Policia Nacional han detingut en una localitat valenciana a un menor de 14 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’usurpació d’identitat. El menor va crear dos comptes d’una xarxa social en les quals es feia passar per professors del seu centre educatiu per a sol·licitar imatges de contingut sexual.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents que a dos professors d’un centre educatiu els havien suplantat els seus comptes d’una coneguda xarxa social.

Pel que sembla, una persona usant la identitat d’un professor, va contactar amb una de les alumnes del centre i li va sol·licitar fotos de contingut sexual a canvi de qualificar amb bona nota una assignatura. Alertada per la cap d’estudis de què no es tractava del seu professor, va establir una vídeo-cridà amb el presumpte autor dels fets amb l’objectiu de poder identificar-lo.

Gràcies a les perquisicions realitzades pels policies, van identificar a l’autor dels fets, un menor, de 14 anys que havia creat dos comptes molt semblants a les reals dels professors.

El menor va ser detingut com a presumpte autor de dos delictes d’usurpació d’identitat i entregat a la seua mare després de donar compte a Fiscalia de Menors.

WhatsApp Portal de Xàtiva