La Policia Local de Sueca multa a un bar i als seus clients per ignorar l’estat d’alarma

879

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

La Policia Local de Sueca, complint amb les normes que imposa l’estat d’alarma decretat pel Govern central, ha procedit a informar i, en alguns casos denunciar, a aquells ciutadans i ciutadanes que no estan complint amb l’obligació de romandre en els seus domicilis sense causa justificada.

“Els agents no han tingut més remei que, complint amb el que s’estableix, posar alguna denúncia a persones reincidents, que no han seguit les indicacions que ha marcat el govern per la nostra seguretat. El cas més cridaner, i que ha tingut més repercussió, ha sigut el d’un grup de ciutadans que es trobaven en un bar reunits consumint, incomplint la doble prohibició d’eixir de casa i que els bars i restaurants han d’estar tancats.

La Policia Local, a més d’informar  la ciutadania, ha procedit també a denunciar estos comportaments irresponsables que no es corresponen amb la gran majoria de la ciutadania de Sueca, que està complint escrupolosament les mesures imposades, i als qui agraïm la seua comprensió i comportament exemplar”, ha afirmat el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez.

Segons alguns mitjans de comunicació, les multes imposades als clients que és trobaven en eixe moment a l’interior del local son de 1.600€, mentre que al propietari del bar l’han sancionat amb 26.000€. Portal de Xàtiva s’ha ficat amb contacte amb la Policia Local de Sueca, però no ens han pogut afirmar ni desmentir la quantia de la multa.

WhatsApp Portal de Xàtiva