Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

L’Associació, composta pels influencers i bloggers de viatge més reconeguts de la Comunitat Valenciana, a través dels seus bloggers, promocionen diferents llocs de la nostra comunitat i de tot el món aportant les seues experiències i consells de tot tipus.

En aquesta Assemblea, els membres de l’Associació realitzaran un feedbaack de viatges i experiències, posant en valor la cultura que proporciona viatjar.

“És per a mi com a Regidora de Cultura, un vertader honor acollir aquesta assemblea en la Pobla Llarga, un poble on la cultura està present en qualsevol dels nostres esdeveniments” comenta la Regidora Sonia Bellver. “Viatjar també contribueix a descobrir cultures diferents i ens ajuda a enriquir-nos descobrint altres llocs i formes de vida. A la Pobla Llarga, encara que no comptem amb una Regidoria de Turisme, estem molt implicats en aconseguir millorar en aquest sector, i un de les principals fonts d’atracció és que som una localitat amb 700 anys d’història, durant el 2017 celebrarem aquest aniversari”.

Travel Bloggers CV està formada per influencers molt reconeguts, com són Viajes con flow, El mundo tras mi cristal o El viaje de los elefantes.

WhatsApp Portal de Xàtiva