La Plataforma de veïns del Barri antic de Xàtiva tornarà a concentrar-se aquest dissabte

205

La Plataforma de veïns del Barri antic de Xàtiva tornarà a concentrar-se com a acte reivindicatiu davant de les portes de l’Ajuntament de Xàtiva, dissabte que ve 26 de març a les 10.30, per a exigir solucions integrals a la problemàtica de la xarxa de distribució d’aigües i desguassos de la nostra ciutat.

La nova convocatòria de concentració coincideix, una vegada més, amb el plenari mensual de la Corporació municipal de la ciutat de Xàtiva, en la qual aquesta vegada es debatrà la moció presentada per la Plataforma de veïns, moció que ja ha passat aquest dimarts 22 de març, Dia Mundial de l’Aigua per les Nacions Unides, el seu primer tràmit en la Comissió informativa prèvia al plenari del pròxim dissabte.

«Expressem la nostra indignació davant l’anunci fet per l’Ajuntament que davant un romanent de 5’7 milions d’euros destine la irrisòria quantitat de 46.000 euros a la xarxa per a la “renovació integral de la xarxa nº1”.

Exigim un Pla pluriennal per a la intervenció integral en tota la xarxa, recolzat per un pressupost sòlid i consensuat per totes les forces polítiques del Consistori.

Exigim que l’Ajuntament es responsabilitze per tots els danys patrimonials causats pel funcionament d’aquest Servei públic tan essencial.

Exigim una actitud de respecte i cura per aquest bé tan essencial«.

WhatsApp Portal de Xàtiva