EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El 2024 ha sigut l’any de la VIII edició de la Perimetrail RETT a la Serra Vernissa de Xàtiva, la carrera solidària a benefici de l’Associació Espanyola per la Síndrome de RETT, que es va disputar el passat 14 d’abril.

En aquesta ocasió també es va prendre com a centre neuràlgic i màgic de la prova La Plaça del Mercat des d’on eixien les diferents modalitats. La Trail, la Sprint, el Canicross i la Marxa Senderista acollien entre totes elles a 900 participants, consolidant la prova un any més i esgotant totes les inscripcions. Així s’ha contribuït a fer d’aquesta prova un acte d’alta participació, solidaritat, emoció i gaudi, en un dia especial de l’esport per la “Serra Vernissa” de Xàtiva que va mostrar el seu encant als participants que van tindre l’ocasió de passar pel Calvari, La Penya Roja, La Solana, El Geodèssic, La Penya de SantDídac, La Creueta, El Socors i La Serra del Castell.

Una vegada tancat el balanç i feta la memòria, el dimecres dia 22 de maig, es va realitzar l’acte protocol·lari de lliurament dels beneficis, en la mateixa porta de la casa consistorial. Per part de l’Ajuntament de Xàtiva va acudir l’alcalde Roger Cerdà i el regidor d’esports Vicent Lluch. I per la part organitzadora, Vanesa, la mare de la xicoteta princesa Ainhoa, acompanyada de Salvador Hernandez, president del Club de Trail Serra Vernissa. En l’acte es va entregar el xec recaptat en la prova, amb un total de 7.575,79 € per a la AESR. S’ha aconseguit recaptar un any més una important quantitat econòmica d’entre tots els participants, col·laboradors, patrocinadors, la rifa solidària i el dorsal 0. Diners que anirà destinat a continuar avançant en la investigació d’aquesta malaltia minoritària i en la millora del benestar dels seus afectats.

Des del Club Serra Vernissa es vol agrair a l’Ajuntament, patrocinadors i col·laboradors, voluntaris, públic, participants i a tota la Ciutat de Xàtiva, el suport i esforç que han realitzat un any més amb la nostra carrera, la Perimetrail RETT, la carrera de la solidaritat. I s’espera amb il·lusió la pròxima edició.

WhatsApp Portal de Xàtiva