La Mancomunitat lliura 400 euros en xecs regal Xacex

544

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

La Mancomunitat de Municipis La Costera-Canal va celebrar, el dia 26 de septembre, el lliurament dels premis del concurs de fotografia que va ficar en marxa coincidint amb la celebració de la Fira d’Agost de Xàtiva amb la finalitat de promocionar els seus serveis així com les seues xarxes socials. De fet, durant la setmana de Fira els seguidors de la pàgina de Facebook es van incrementar en més de 400. A més, les fotografies realitzades al photocall han sigut vistes per més de 75.000 persones.

En total s’han lliurat 400 euros en xecs regals que els premiats podran gastar en qualsevol establiment adherit a Xacex (comerços, restaurants, serveis…).

El primer premi, consistent en un xec de 200 euros, ha sigut per a José Manuel Gómez, de Xàtiva, protagonista de la fotografia amb més ‘Me Gusta’ al Facebook de la Mancomunitat. Concretament la imatge va recollir 398 ‘Me Gusta’ en el moment de tancar la votació.
D’altra banda, Tere Espí, de Xàtiva, i Esther Caldés, de Rotglà, han guanyat un xec de 120 i 80 euros, respectivament.

L’acte va estar encapçalat pel president de la Mancomunitat, Roberto Granero, i la presidenta de Xacex, Maria Jesús Cuenca. Ambdòs van valorar molt positivament aquesta iniciativa i estudiaran la possibilitat de tornar a treballar conjuntament en altres campanyes.

Per la seua banda els premiats es van mostrar molt contents i van agrair que des de la Mancomunitat s’impulsen activitats com aquesta.

Cal recordar que l’edició d’enguany ha sigut la primera en la que la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal ha tingut presència a la Fira de Xàtiva amb l’objectiu de donar a conèixer el que fa. El concurs de fotografia va ser, tan sols, una de les accions que es ficaren en marxa per a tal objecte. Així, es va presentar un vídeo corporatiu, s’editaren fullets informatius i es lliurà material promocional, entre altres.

WhatsApp Portal de Xàtiva