Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

En una mostra de suport a la innovació i al teixit empresarial comarcal, el president de la Mancomunitat La Costera-Canal, José Luis Gijón, juntament amb l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, y representants de la CEV, han realitzat una visita a la seu d’Inelcom en el dia de hui.

Rebuts pel director industrial del grup, Àngel Martínez i altres representants de l’empresa establida a Xàtiva, han realitzat un recorregut per les seues instal·lacions. Durant la visita, s’ha pogut observar de primera mà l’avançada tecnologia i els processos de producció d’avantguarda que la caracteritzen.

A més del recorregut, s’ha mantingut una reunió en la qual s’han tractat les necessitats de l’empresa d’enfortir la col·laboració entre el sector privat i les administracions públiques per a impulsar el desenvolupament econòmic i tecnològic del territori.

Ambdues parts han expressat la seua satisfacció per l’intercanvi constructiu, comprometent-se a continuar treballant en estreta col·laboració per a fomentar el progrés econòmic i laboral.

«Estem molt satisfets amb la nostra visita en la qual hem constatat el compromís d’Inelcom amb la qualitat i la tecnologia d’avantguarda, així com el seu paper fonamental en la generació d’ocupació i l’impuls del desenvolupament econòmic de la comarca»., ha indicat el president de l’entitat supracomarcal. Gijón ha afegit que, «des de la Mancomunitat, reafirmem el nostre compromís de continuar fent costat a estes empreses que són un exemple d’excel·lència i dinamisme en el nostre teixit empresarial».

WhatsApp Portal de Xàtiva