Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Els pobles beneficiaris amb prop de 600.000 euros han sigut Rotglà, l’Alcúdia de Crespins i Bolbaite

La Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal ha sigut beneficiària dels tres tallers d’ocupació als que podia optar, el que suposa accedir a una dotació econòmica de 593.890 euros que permetrà la contractació de 30 alumnes i 9 persones per als equips directius, entre els tres tallers.

Concretament, les localitats que disposaran d’aquest programa formatiu i d’ocupació seran Rotglà i l’Alcúdia de Crespins, amb l’especialitat d’instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes; i Bolbaite amb l’especialitat d’assistència sociosanitària a persones en el domicili.

En cadascun dels tallers es contractarà a 10 alumnes i tres persones que formaran l’equip directiu: un director, un professor i un auxiliar administratiu.

Els tallers de Rotglà i l’Alcúdia de Crespins han sigut dotats amb 185.463 euros aportant cadascun dels ajuntaments 15.000 euros més. Pel que fa a Bolbaite, la quantitat destinada ha sigut de 192.193 euros, aportant el consistori 7.500 euros més. En total 593.890 euros que serviran per a contractar a 39 persones durant un any en les nostres comarques.

El president de l’entitat, Roberto Granero, ha explicat que “es tracta d’una molt bona notícia ja que ens han concedit els tres tallers als que podíem optar per la qual cosa podrem contractar a 39 veïns de les comarques”. A més, ha destacat que “una de les gran avantatges d’aquests programes és que el treball que es realitza durant els tallers repercuteix directament en el poble”.

Finalment, Granero ha insistit en que “continuarem treballant per poder optar, en un futur, a més tallers d’ocupació intentant beneficiar al màxim de pobles i veïns que siga possible ja que el foment de l’ocupació és i serà la nostra prioritat”.

WhatsApp Portal de Xàtiva