La Llosa de Ranes prepara la Volta a Peu i Caminada “XVII Pujada a Santa Anna”

86

L’Ajuntament de la Llosa de Ranes celebrarà el pròxim 5 d’octubre la Volta a Peu i Caminada “XVII Pujada a Santa Anna” amb dues modalitats: d’una banda, la marxa senderista amb un recorregut de 8.400 metres, de caràcter no competitiva; i d’altra banda, la cursa absoluta, amb un recorregut de 9.000 metres, de caràcter competitiva. Tanta la cursa com la marxa tindran lloc a partir de les 17.45 hores, amb eixida i meta en el carrer Salvador Delgado. A més, com és habitual, abans dels adults, tindran lloc les carreres de les diferents categories infantils, començant a les 17.00 hores.

Les inscripcions per a la cursa competitiva poden fer-se a través de la pàgina web del Circuit Cajamar de Carreres Populars La Costera, La Canal, Valle de Ayora-Cofrentes 2019. Per a participar caldrà abonar 4€ en el moment de la inscripció, si és anticipada, i 5€ si es fa el mateix dia de la cursa.

Els participants disposaran de diferents punts d’avituallament, així com vestuaris amb dutxes en el Poliesportiu Municipal. A més, hi haurà un regal commemoratiu de la carrera per als que acaben la prova i fruites i refrescos per a tots els participants.

WhatsApp Portal de Xàtiva