La Llosa de Ranes emprèn un pla de millora de comunicació ciutadana

376

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

Representants de l’ajuntament de La Llosa de Ranes es van reunir al Campus de Gandia per estudiar propostes de millora de participació ciutadana.

El passat dijous 30 de març l’alcalde de La Llosa de Ranes, Evarist Aznar, la regidora d’educació i joventut Rosa Hostalet i part de l’equip de comunicació es van reunir amb la doctora Rebeca Díez, a la Universitat Politècnica de València Campus de Gandia per a estudiar propostes de millora de la participació ciutadana.

Durant la reunió es van analitzar les actuacions que s’estaven portant a terme en estos moments al municipi de la costera i s’estudiaren casos pràctics implantats a altres municipis de la comunitat per veure com havien ajudat a millorar la comunicació i conèixer els punts dèbils d’ estos plans d’actuació per poder modificar-los i aplicar-los a la localitat.

L’alcalde i Diputat provicial, Evaris Aznar, va valorar la reunió com una quedada molt positiva: “Escoltar opinions, analitzar i valorar altres punts de vista potència la nostra actuació”, per la seua part la regidora d’educació, Rosa Hostalet, va comentar que “Les mesures parlades a la reunió poden potenciar la participació dels ciutadans més joves a través de diferents sistemes com són les xarxes socials. Conèixer la seua opinió és necessari”.

La reunió va resultar molt satisfactoria i a obert un nou camí cap a la millora de la comunicació entre el consistori i la ciutadania.

WhatsApp Portal de Xàtiva