La Llosa de Ranes celebra el Dia de l’Arbre amb un taller de tests

47

El 31 de gener es celebra el Dia de l’Arbre a la Comunitat Valenciana. I la Llosa de Ranes ha volgut sumar-se a esta commemoració. Primer fou el CEIP Crist de Miracle amb la plantació de moreres al pati del col·legi, per part dels alumnes del centre, el dia 24 de gener. I, el passat dissabte 2 de febrer, es va realitzar un taller de tests a la Plaça Major. Una activitat emmarcada dins del programa «Dissabtes a la Plaça», organitzat per la Regidoria de Serveis Socials.

En el taller els xiquets i xiquetes de la Llosa de Ranes van pintar tests de fang amb temperes. I, mentre esperaven a que la pintura es secara, van jugar amb diferents jocs que hi havia disposats a l’interior de la Plaça: mini golf, xanques i llançament de pilotes, entre altres.

L’objectiu de l’activitat era que cada xiquet i xiqueta s’emportara els tests pintats a casa, per a que hi plantaren una planta i fomentar així la consciencia sostenible. El Dia de l’Arbre és una celebració declarada per protegir les superfícies arbrades, com a recordatori que tots els arbres del món donen aire per respirar i el purifiquen.

WhatsApp Portal de Xàtiva