EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Aquest dimarts ha tingut lloc l’assemblea de presidents en la qual s’ha donat a conèixer la junta executiva de la Junta Local Fallera per a l’exercici 2024-2025.

Celia Gorrita afrontarà el seu segon mandat al capdavant de les falles de Xàtiva després de la seua reelecció com a presidenta de la Junta Local Fallera, el que suposarà deu anys consecutius a la JLF després d’haver ostentat el càrrec de secretària entre 2016 i 2022.

La vicepresidència primera de Protocol estarà ocupada per Amparo Vidal (falla Espanyoleto), qui va ostentar en la seua comissió el càrrec de vicepresidenta econòmica entre 2017 i 2022 a més d’altres tasques com ara la delegació de llibret o la presentació. La vicepresidència segona de Cultura recaurà de nou en José Luis Lagardera (falla Selgas), qui també ha sigut anteriorment vicepresident en aquesta matèria en la seua comissió, a més de coordinador de llibret. Jorge Sánchez (falla Joan Ramon Jiménez) qui va ser vicepresident primer de la seua comissió durant huit anys, també repetirà en la vicepresidència tercera, en l’àrea Econòmica; mentre que la vicepresidència quarta de Festejos serà per a Pablo Balaguer (falla Abú Masaifa), qui ha ostentat en els darrers anys càrrecs a l’executiva com ara delegat de jocs i tresorer, a més d’haver sigut durant sis anys membre de la Junta Gestora de la falla Murta Maravall.

La Secretaria continuarà a càrrec de Yolanda Pérez (falla Joan Ramon Jiménez), qui va ser presidenta de la seua comissió entre 2011 i 2019 passant eixe any a formar part de l’executiva de JLF ocupant inicialment el càrrec de vicepresidenta segona; mentre que la Sot   secretaria serà de nou per a Juan Esteve (falla Espanyoleto), membre de JLF durant huit anys i amb diferents càrrecs a la seua comissió com ara delegat de monument, sotssecretari i delegat de loteries. D’altra banda, la Tresoreria serà per a Sebastián Cruzans (falla Murta Maravall) qui en els darrers anys ha sigut membre de JLF però anteriorment va ser president de la falla Selgas durant quatre anys i membre de la Junta Gestora de la seua actual comissió; mentre que Carmen Anaya (fallera d’Abú Masaifa) continuarà com a delegada del Llibret, tasca que també va desenvolupar durant anys a la seua falla a més de realitzar treballs de correctora.

Altres persones que continuen en l’executiva fallera són Marta Sánchez (falla Joan Ramon Jiménez) com a delegada de Protocol després d’haver sigut delegada de festejos en el passat exercici i sotssecretària a la seua falla; i Mar Llorens (falla Sant Jordi) com a delegada de xarxes qui també va ser delegada de festejos en el darrer exercici.

Huit cares noves

A més a més, s’incorporen a la Junta Local Fallera fins a huit persones, totes elles amb experiència en la gestió de les seues comissions.

David Sánchez ha estat vicepresident durant sis anys i membre de Junta Gestora entre 2019 i 2024 de la falla Ferroviària, i ocuparà el càrrec de Comptador; mentre que Sergio Tormo (falla Espanyoleto), qui també va ser president de la seua comissió entre 2019 i 2023, serà delegat de comunicació. Rebeca Colomer, presidenta de Benlloch Aleixandre VIé en 2023 s’encarregarà també de la part cultural i creativa; mentre que Oscar Poveda, de la falla Sant Jaume (on ha ostentat la vicepresidència i les delegacions de carrosses, decoració i presentació) serà delegat de Festejos.

També formaran part de la Junta Local Fallera 2024-2025 Enrique Mora (president de la falla Selgas entre 2015 i 2023) com a delegat d’Activitats Diverses, Leyre Blanco (fallera de Tetuan – Porta de Sant Francesc) com a delegada de premsa; i Rebeca Ortega (fallera major de Raval en 2005 i 2006 on també ha realitzat tasques diverses) i Maria José Suñer (presidenta de la falla Sant Jordi en quatre ocasions), aquestes dues últimes com a delegades Infantils.

WhatsApp Portal de Xàtiva