EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La Junta Local de Seguretat de la Font de la Figuera ha aprovat este matí el nou protocol de violència de gènere durant la sessió que ha tingut lloc amb la presència de l’alcalde Vicent Muñoz i la presència de representants de la Policia Local i la Guàrdia Civil.

Este nou protocol de violència de gènere permetrà actuar d’una forma més eficient i ràpida en els casos que es puguen produir en el futur en el terme municipal adequats a la normativa actual.

Així mateix, les forces de seguretat han informat que s’ha detectat un descens de delictes en la localitat.

Des del Govern Municipal s’ha exposat la preocupació per diverses situacions de seguretat local en diferents àmbits que preocupen a la ciutadania. La vigilància en el camp, el vandalisme, els delictes, les agressions sexuals o el racisme han sigut uns altres dels temes que s’han tractat per a evitar que es produïsquen.

Respecte a la vigilància en el camp, les actuacions de la Policia Local i la Guàrdia Civil, a través de la seua unitat especialitzada ROCA concebuda per a lluitar contra els robatoris en el camp i en el medi rural, coordinaran les accions per assegurar la seguretat en el terme municipal de la Font de la Figuera.

WhatsApp Portal de Xàtiva