Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La Guàrdia Civil, dins dels serveis establits de manera permanent, en el marc del pla d’actuacions per a la prevenció de robatoris amb força en domicilis i establiments, ha procedit a la detenció d’un home i una dona d’edats compreses entre 23 i 32 anys de nacionalitat marroquina, per diversos delictes de robatoris en habitatges i un delicte de cultiu i elaboració de drogues.

La Guàrdia Civil de Xàtiva en el marc de l’operació “BENILATRO”, inicià una investigació després de tindre coneixement que s’havien produït diversos robatoris en cases de camp de la localitat d’Énguera, les quals eren utilitzades pels seus propietaris com a segones residències.

Després de realitzar complexos esbrinaments, es va procedir a l’explotació de l’operació, en la qual es van realitzar diversos registres en l’habitatge habitual dels detinguts, trobant a l’interior nombrosos efectes, tots ells procedents dels robatoris perpetrats en la zona.

Els efectes recuperats són de tota mena, des de plaques solars, inversors, acumuladors, bateries de liti, llavadores, frigorífics, motoserres, generadors elèctrics, així com tota mena d’eines, a més de diverses bicicletes, entre les quals hi havia una bicicleta de carretera de gamma alta, la qual té un alt valor econòmic. Posteriorment, tots els efectes i objectes aprehesos per membres de la Guàrdia Civil, van ser mostrats als perjudicats dels robatoris, els quals van reconéixer i van ser entregats als seus legítims propietaris.

Així mateix, es va poder demostrar que en la propietat dels suposats autors, existia un cultiu il·legal de marihuana, el qual va ser desmantellat pel detingut abans de l’arribada dels agents al lloc.

Finalment, la Guàrdia Civil de Xàtiva, va procedir a la detenció d’un home i una dona, d’edats compreses entre 23 i 32 anys de nacionalitat marroquina, per delictes de robatoris en habitatges i un delicte de cultiu i elaboració de drogues.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 3 de Xàtiva.

WhatsApp Portal de Xàtiva