La Gala de l’Esport de Xàtiva reparteix més de 40 premis i reconeixements

Els guardons han recaigut majoritàriament en els esportistes, però també en mitjans de comunicació i empreses patrocinadores

78

Solopizza Xàtiva

La Casa de Cultura de Xàtiva va acollir la celebració de la Gala Anual de l’Esport, acte que serveix per reconèixer als esportistes destacats al llarg de l’any, i que per primera vegada ha estat organitzat per la Coordinadora de Clubs de la ciutat.

«L’esport de la nostra ciutat viu un magnífic moment si atenem als resultats en les competicions regulars, a la participació en els esdeveniments o a la quantitat de persones que practiquen esport», ha assegurat el regidor d’Esports de Xàtiva, Pedro Aldavero, en la seua intervenció, al temps que ha donat l’enhorabona als guardonats destacant «la fonamental tasca per a la sostenibilitat dels clubs i associacions esportives de Xàtiva».

En l’acte s’han entregat un total de 43 guardons. 33 d’ells han recaigut en esportistes dels diversos clubs de Xàtiva, que han estat nominats i escollits pels propis esportistes de la localitat. A més a més, també s’ha reconegut la tasca de 7 mitjans de comunicació, i s’han repartit altres tres premis entre empreses patrocinadores. Durant la Gala, a més, també s’ha aprofitat per recordar als esportistes xativins que ens han deixat.

L’Ajuntament de Xàtiva ha reafirmat el seu compromís amb l’esport municipal mitjançant actuacions com ara la gratuïtat de l’ús de les instal·lacions municipals per als entrenaments, l’increment de les ajudes als clubs i l’ampliació de les ajudes als clubs que practiquen especialitats esportives minoritàries.

«Continuem treballant per millorar les instal·lacions, i així com en la darrera legislatura vam fer realitat el nostre compromís de dotar a Xàtiva d’una piscina municipal coberta, en aquest mandat ampliarem el pavelló per tal de donar resposta a les demandes referents a més espais per als entrenaments», ha incidit el regidor d’Esports Pedro Aldavero.

WhatsApp Portal de Xàtiva