Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Després que ahir l’Ajuntament de Xàtiva anunciara l’actuació de la Cloenda «This is Michael», la banda La Fúmiga, ha revelat les ciutats que recorrerà la banda en la gira 2024 «Tot està per fer» en les seues xarxes socials, i un dels llocs en els quals actuaran serà Xàtiva. La capital de la Costera rebrà als alzirenys el pròxim 16 d’agost.

La Fúmiga ha presentat el seu tercer disc «Tot està per fer», un àlbum d’onze cançons que recorren situacions amoroses, festives i col·laboracions de tota mena.

La Fúmiga és una de les formacions més destacades de la Comunitat Valenciana i que més acolliment té entre el públic intergeneracional, amb un potent directe ple d’energia. Este col·lectiu de dotze músics d’Alzira format en 2012, ha acabat per convertir-se en un dels relleus naturals, al costat de Zoo, d’aquells grups valencianoparlants que brindaven major capacitat de convocatòria fins fa uns anys: Orxata Sound System, La Gossa Sorda o Aspencat.

El seu estil beu de la música de carrer, les xarangues i les brass bands, i es combina en algun punt del camí amb els sons més pop, indie, ska, disc, llatins, tropicals, electrònics… Una fusió sonora que executen amb gran virtut. I ho fan sempre amb esperit festiu, consciència social i col·lectiva, obertura de mires i cançons que connecten amb el gran públic.

WhatsApp Portal de Xàtiva