La Font de la Figuera impartirà tallers virtuals sobre transparència i participació

62
  • La Font de la Figuera impartirà tallers virtuals sobre transparència institucional i participació ciutadana a través de les iniciatives “La Font Oberta” i “La Font al Carrer”
  • L’objectiu és educar a la ciutadania en transparència institucional i involucrar-la en la presa de decisions polítiques que ajuden a millorar el municipi
  • El pressupost total per a desenvolupar les activitats és de 4.680 euros i prové d’una subvenció de la Diputació de València
L’Ajuntament de la Font de la Figuera posa en marxa esta setmana els projectes de “La Font Oberta” i “La Font al Carrer” amb els quals impartirà diversos tallers virtuals sobre transparència institucional i participació ciutadana. Estes activitats es desenvoluparan gràcies a dos subvencions en matèria de transparència i participació ciutadana,  d’un total de 4.680 euros, procedents de la Diputació de València.
“La Font Oberta” pretén fomentar la cultura de la transparència i deixar clares les obligacions i drets en matèria de transparència de la ciutadania. Amb esta iniciativa també es volen donar a conèixer les diferents eines que la població té al seu abast per consultar tota la informació administrativa.
El segon projecte, “La Font al Carrer”, es centra en la participació ciutadana i crearà les eines de participació necessàries per a que la població local s’involucre a la detecció de problemàtiques urbanístiques presents als carrers de la localitat.
Els primers tallers de la “La Font Oberta” es duran a terme el divendres 8 de gener a les 16:00 i a les 17:30 hores. El dia 12 es farà una sessió per presentar els resultats i conclusions d’estos tallers. Pel que fa a “La Font al Carrer”, s’impartirà un primer taller, també divendres dia 8 a les 18:45 hores, sobre urbanisme i joventut. El dia 11 es duran a terme dos activitats sobre urbanisme sostenible i urbanisme de gènere a les 16:00 i 17:30 hores respectivament. A més, el dia 12 es presentaran els resultats.
Per a cursar els tallers i assistir a les sessions de presentació de resultats és necessari accedir als següents enllaços:

WhatsApp Portal de Xàtiva