La Font de la Figuera acollirà la Jornada «l’Univers de les Emocions»

944

Dirigides a docents, famílies i públic en general, especialment estudiants o titulats en esta àrea, debatran sobre la gestió de les emocions com a via per prosperar en la vida.

Des de l’Ajuntament s’anima a la participació en les mateixes, la qual es valorarà de cara a futures borses de treball i processos de selecció.

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, juntament amb l’Ajuntament de la Font de la Figuera, ultimen els preparatius per acollir les Jornades de Psicologia Emocional «l’Univers de les Emocions «, les quals tindran lloc este dissabte al matí a la població.

L’encontre tractarà la influència de les emocions en el nostre dia a dia i les estratègies per superar aquelles que siguen tòxiques. La pugna entre l’alegria i la tristesa respecte la gestió dels nostres sentiments serà el tema central al qual tractaran de donar resposta diversos especialistes en aquesta àrea. Les Jornades, que ja compten amb més de 70 inscripcions, estan dirigides a docents, famílies i públic en general, especialment estudiants o titulats en relació a les matèries que es tracten.

Des de l’ajuntament i, en paraules de l’alcalde, Vicent Muñoz, «veiem necessàries estes jornades que aprofundeixen en la psicologia humana, una de les eines més importants que disposem per millorar i saber focalitzar adequadament les nostres emocions. D’altra banda, l’ajuntament també tindrà en compte estes jornades, com ja està fent amb les anteriorment coorganitzades, per a futures borses de treball o processos de selecció».

La inscripció (gratuïta) a les mateixes pot realitzar-se en el web de la Universitat de València (Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial)

WhatsApp Portal de Xàtiva