EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’Albereda Jaume I acollirà aquesta setmana la 31º edició de la Fira comercial Outlet d’Adexa, la qual ha estat presentada aquest matí per l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, la directora general d’Adexa Maria José Díaz Patiño i el nou president de la secció comercial de l’associació, Rafael Martínez Sabater.

La Fira s’inaugura demà dijous 2 de març i es podrà visitar fins el diumenge 5 en horari de 10 a 21 hores. Participen un total de 40 comerços què exposaran els seus productes d’estoc al millor preu, amb representació del sector de la moda, complements, puericultura, calçat, alimentació, òptica, mobiliari o electrodomèstics entre d’altres.

«La Fira Outlet és una de les fires clàssiques a la nostra ciutat, que se celebra dues vegades a l’any. Aquesta acció és tot un referent per Xàtiva, com ho demostren les més de 30 edicions amb molt bons resultats. Les previsions meteorològiques són molt bones i compta amb activitats complementàries per a tots els públics», ha destacat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.

Divendres a les 13h tindrà lloc la visita de les autoritats, i durant el cap de setmana també tindran lloc exhibicions: divendres a les 19h Jorge Fuset realitzarà una exhibició d’educació canina i un taller per al públic i dissabte de 11 a 14 hores l’associació «Fil per randa» durà a terme una exhibició de boixets. També hi haurà lloc per als tallers infantils: divendres de 17:30 a 19h i dissabte i diumenge de 12 a 14h. Altres acccions preparades són una activitat musical a càrrec de Rytmus (dissabte a les 12h) i un «Flash Mob» (dissabte a les 18h). Cal destacar que l’outlet finalitzarà amb un dinar de germanor dels comerços participants, amenitzat per l’actuació «Remember music».

«Esta Fira és un referent en quant a qualitat i quantitat d’estands a tota la comarca. Cada vegada la demanda per poder participar és més gran», ha assegurat la directora general d’Adexa Maria José Díaz Patiño, mentre que el president de la secció de Comerç Rafael Martínez Sabater ha indicat que «aquesta fira es prepara per a recolzar el comerç local, amb productes amb descomptes i ofertes comercials per a tota la ciutadania».

WhatsApp Portal de Xàtiva