La dissenyadora xativina Patri Pastor reinterpreta el logotip del puny i la rosa

601

Solopizza Xàtiva

Centelys

L’artista gràfica Patrícia Pastor Morales (Xàtiva, 1980) ha dut a terme un redisseny del tradicional logotip socialista del puny i la rosa. Aquest treball ha servit per a editar una sèrie de serigrafies commemoratives amb les quals l’agrupació ha obsequiat als i les militants amb una trajectòria de més de 25 anys d’afiliació al PSPV-PSOE.

L’obra consisteix en una reinterpretació de la identitat gràfica del partit, que apareix superposada a una línia que representa la silueta del castell de Xàtiva. Com a fons de la icona del puny i la rosa, es pot veure una imatge dels estatuts del partit, una al·legoria que la creadora ha volgut fer com a homenatge a la història centenària de l’organització. La llegenda «Socialistes Xàtiva» corona aquesta obra.

Patrícia Pastor és diplomada en disseny gràfic per l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València i actualment treballa a Ecommalia Projects, una agència especialitzada en màrqueting digital i comerç electrònic. Amb formació en disseny editorial i de publicacions, ha realitzat treballs d’il·lustració de publicacions infantils, didàctiques i altres gèneres editorials.

Ha estat autora de campanyes gràfiques de comunicació institucional, com ara les de la Fira Borja de Xàtiva i ha compaginat la seua tasca com a freelance amb el treball en agències de disseny gràfic a València, Xàtiva o Moixent.

WhatsApp Portal de Xàtiva