La Benifecencia

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Davant la situació de guerra que s’està vivint a Ucraïna (una més de les que es viuen al món) la comunitat educativa de l’IES Josep de Ribera va voler que els centres educatius de la ciutat paralitzaren classes per realitzar una concentració en defensa de la pau ahir dimecres a les 12 h.

D’aquesta manera ens podrem solidaritzar amb tots els xiquets i xiquetes i joves ucraïnesos que han vist paralitzades les seues classes per una guerra” han declarat l’Equip Directiu de l’IES Josep de Ribera.

Aquesta manifestació té l’objectiu de «manifestar el nostre rebuig a les guerres i mostrar quines són les nostres eines per resoldre els conflictes per la via del diàleg, el respecte, la tolerància i la pau“.

Ahir a les 12.00 hores

La paralització de les classes als centres educatius es va portar a terme ahir dimecres a les 12.00 hores, moment en el qual els alumnes baixaren als patis dels seus respectius centres i feren la lectura del manifest “Eines per la pau.

A continuació, es va guardar un minut de silenci.

Estem segurs que açò contribuirà a educar al nostre alumnat en la cultura de la pau i també estem segurs que serà una mostra de solidaritat que arribarà als xiquets, xiquetes i joves ucraïnesos, en uns moments tan difícils” finalitza l’Equip Directiu de l’IES Josep de Ribera.

Agraïments

Des de l’IES Josep de Ribera volen manifestar la nostra satisfacció per la participació de tots els col·legis i instituts de Xàtiva en la concentració per la pau celebrada ahir en cada centre escolar.

A més dels col·legis de Primària i els instituts de secundària, s’han sumat l’EOI i el Centre Ocupacional.

WhatsApp Portal de Xàtiva