La colla de percussió i dolçainers “La Socarrà” oferirà per a Sant Feliu un concert extraordinari

L ́1 d ́agost la colla de percussió i dolçainers “La Socarrà” oferirà amb motiu de la Festivitat de St. Feliu un concert extraordinari a la plaça de La Seu a partir de les 22h. El concert comptarà amb la participació d ́una ensemble de metalls i de la soprano valenciana Teresa Albero

196

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El dilluns 1 d ́agost, festivitat del nostre patró Sant Feliu, “La Socarrà” de Xàtiva oferirà un concert a la plaça de La Seu, sent el pòrtic del pòrtic de les nostres festes patronals.

Aquesta vegada l ́associació musical ha volgut que l ́acompanyaren un ensemble de metalls que ompliran de colorit la segona part del concert.

El concert comptarà amb una primera part de música festera que realitzarà sols la colla i ja a la segona part s ́afegiran un ensemble de metalls amb una peça final que comptarà amb la participació de la soprano reconeguda internacionalment Teresa Albero, tot sota la direcció del director Pere Molina i González.

Al concert podran escoltar-se peces de reconeguts compositors valencians com José Rafael Pasqual Vilaplana, Saül Gómez Soler, Ramon Garcia Soler, Toni de l ́Asunción o José Maria Peñalver.

La majoria de les peces que s ́escoltaran han estat premiades als diferents certàmens que han anat realitzant-se, tals com “Xirimania”, “Manisses”, “La lligassa”, “Alferes i dolçainer”, o altres com “Thor”, “Al Amir” o l ́espectacular “Bekirent Famfàrria” que tancarà el concert.

La colla “La Socarrà” ha volgut celebrar així el dia del patrò de la ciutat, Sant Feliu i oferir un concert extraordinari on podran ajuntar-se més de 30 músics a l ́escenari, amb la intenció d’emocionar al públic assistent, donant així l ́eixida a les festes patronals per fer honor a la dita que diu “per Sant Feliu festa hasta el riu”.

WhatsApp Portal de Xàtiva