La clínica d’oftalmologia de Xàtiva imparteix un curs de control de la miopia en xiquets en el congrés de la societat espanyola d’oftalmologia

100

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El passat dia 23 de setembre, en el 98 Congrés de la Societat Espanyola d’Oftalmologia celebrat a Pamplona, el Dr. Antonio López Alemany, de la Clínica d’Oftalmologia de Xàtiva va dirigir el curs “CONTROLANT L’EVOLUCIÓ DE LA MIOPIA EN EL XIQUET I ADOLESCENT PER A PREVINDRE LA DISCAPACITAT VISUAL FUTURA EN L’ADULT”. En aquest, en el qual van participar altres tres oftalmòlegs de l’Hospital de Torrejón, Clínica Rementeria de Madrid, Hospital Ramón y Cajal de Madrid, Hospital Quirón Salut de Madrid i de l’Institut Nacional de la Visió de Madrid, es van presentar els avanços actuals en el control de la miopia en xiquets i adolescents.

La miopia és un problema en la infància cada vegada més freqüent per l’ús excessiu de la visió de prop, fonamentalment, a causa de les noves tecnologies. L’alta miopia pot produir en el futur dels mateixos discapacitat visual associada a cataractes, despreniment de retina, glaucoma, etc. A causa d’això, la prevenció de la miopia, i de la seua evolució, és molt important per a evitar la discapacitat visual en els pròxims anys de la seua vida.

L’evidència científica actual ens indica que podem intervindre per a evitar o disminuir l’evolució de la miopia en els xiquets. D’això s’ha parlat en aquest curs per a conscienciar als oftalmòlegs del problema i de com ajudar els xiquets a evitar-lo.

WhatsApp Portal de Xàtiva