La Casa de la Joventut programa eixides a la neu per als mesos d’hivern

S’oferten tant dies solts a Javalambre com caps de setmana a Andorra i Granada

83

La regidoria de Joventut, a través de la Casa de la Joventut de Xàtiva, ha donat a conèixer la programació de neu 2019/2020, que s’estendrà durant els propers mesos d’hivern.

En primer lloc s’han programat eixides a Javalambre d’un sol dia que es realitzaran el divendres 27 de desembre, i els dissabtes 1 i 29 de febrer, al preu de 60 euros amb carnet jove i 75 euros per a adults. Aquest preu inclou els serveis d’autocar des de Xàtiva, forfait en Javalambre i assegurança de viatge i esquí. A més a més està l’opció de pagar un suplement de 17 euros per persona per a classes d’esquí, i de 10 euros per persona per al lloguer de material.

Altra de les ofertes és la d’un cap de setmana de neu a Andorra Gran Valira, del 17 al 19 de gener. El preu per a aquest viatge és de 200 euros amb carnet jove i 225 per a adults. Els serveis inclosos són autocar des de Xàtiva, dos nits en un hotel de quatre estrelles, dos dies de forfait i assegurança de viatge i esquí. Es poden pagar suplements per habitació doble (15 euros per persona) i de material per als dos dies (35 euros l’esquí i 45 euros l’snow). Altra opció és la de pagar 125 euros (carnet jove) i 155 euros (adults) sense incloure forfait ni assegurança d’esquí.

Per últim, per al mes de febrer hi ha programada una nova eixida de cap de setmana a Serra Nevada (Granada). El preu és de 200 euros amb carnet jove i 225 per a adults, Altra opció és pagar 160 euros amb carnet jove i 190 per a adults que no inclouen forfait ni assegurança però sí l’entrada a l’Alhambra. Els esquiadors comptaran amb eixe preu amb serveis com ara autocar des de Xàtiva, dos nit en hotel de quatre estrelles, dos dies de forfait, i assegurança de viatge i d’esquí. El suplement per habitació doble serà de 12 euros per persona i el material de dos dies tindrà un preu de 25 euros l’esquí i 45 euros l’snow.

Des de la Casa de la Joventut han recordat que per a més informació es pot acudir al carrer Montcada 14, o bé contactar a través dels telèfons 962281803 i 962274342, a través del correu joventut@ayto-xativa.es o a través de les xarxes socials.

WhatsApp Portal de Xàtiva