EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Les obres a la Casa de Cultura de Xàtiva han entrat en la seua recta final, ja que està previst que finalitzen en el mes de setembre després d’haver-se iniciat durant el mes de juny, aprofitant el tancament de les instal·lacions municipals i les mesures extraordinàries provocades per la pandèmia.

L’Ajuntament de Xàtiva ha invertit un total de 72.000 euros en aquestes millores que estan consistint en la reforma dels banys de la planta baixa i en la instal·lació d’un nou ascensor amb la intenció d’eradicar la manca d’accessibilitat existent en la gran majoria d’espais i zones de l’edifici municipal. Aquesta situació es deu a que el Palau dels Mahiques Sanç (habilitat com a Casa de Cultura en la dècada dels 90) es va rehabilitar per a ús públic però sense adaptar-lo a l’accessibilitat degut a l’absència aleshores de normativa reguladora.

Malgrat que la major part de l’edifici i l’accés principal pel carrer Montcada es troben clausurats per tal d’efectuar aquestes actuacions, sí que es pot visitar la Sala de les Columnes, amb accés des de l’Albereda Jaume I. Durant aquest mes d’agost, i el proper mes setembre, es podrà gaudir en aquest espai de la IX Mostra de Pintors i Escultors de Xàtiva, activitat que ha estat complementada durant el passat mes de juliol amb una exposició de l’artista urbà i muralista Toni Espinar i algun acte en el pati de la Casa de Cultura com ara la presentació del llibre «Curts de la guerra civil» de Paco Martínez Tolosa.

WhatsApp Portal de Xàtiva