Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

Ahir dimecres 8 de febrer a les 9:30h en l’oficina de “La Caixa” de la plaça de la Bassa va tindre lloc l’acte de donació dels diners per part de l’entitat financera a la nostra presidenta, Consuelo Valero que en representació de tots i totes les sòcies d’Aspromivise, ha replegat el donatiu de 3.170 € que servirà per finançar l’excursió a l‘Oceanogràfic de València que realitzarem el proper diumenge 12 de febrer.

L’eixida està prevista des de l’estació d’autobusos de Xàtiva a les 9:30h.

En paraules de Jorge Balbastre, director d’àrea de negoci d’Ontinyent: “Estem molt orgullosos de col·laborar amb les Entitats Socials localitzades en el nostre territori on desenvolupem la nostra activitat financera. En aquests últims anys hem col·laborat en diverses accions en Xàtiva, com per exemple el finançament d’un vehicle adaptat per a l’associació d’Aspromivise, hem col·laborat també en donació de material escolar per a Gent de la Consolació… i volem seguir amb el compromís de continuar col·laborant en la mateixa intensitat.
Es tracta de fer visible les accions que l’obra social la caixa porta endavant amb els més de 20 milions que s’inverteixen en la nostra comunitat, millorant la qualitat de vida dels col·lectius més desafavorits de la societat.
Comentar que aquest donatiu destinat a la Excursió de l’ Oceanogràfic per a la inclusió de les persones amb diversitat funcional és una activitat que esta inclosa en el conjunt d’activitats de la ‘Setmana Social de Caixabank’ que tindrà lloc el proper dia 12 de febrer fins al dia 19 de febrer.”

WhatsApp Portal de Xàtiva