La Biblioteca de Xàtiva celebra el Dia Internacional de les Biblioteques

167

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Com cada 24 d’octubre, des de l’any 1997,  es commemora el Dia Internacional de les Biblioteques. La proposta sorgeix en record a la destrucció de la Biblioteca de Sarajevo, bombardejada la nit del 24 al 25 d’agost de 1992 durant la guerra dels Balcans.

Des de la Biblioteca de Xàtiva volem reivindicar el nostre centre com un espai lliure i obert que a través dels seus diversos serveis i recursos, es preocupa per atendre les necessitats dels nostres usuaris/es. Estem oberts a tota la ciutadania i som un pilar cultural i social fonamental al servei de la nostra ciutat.

Aquest any la Biblioteca Municipal de Xàtiva, com ha fet aquests darrers anys, s’uneix a la commemoració  i oferirà el dijous, 20 d’octubre, a les 7 de la vesprada, en la sala d’adults l’espectacle “Historias inquietantes” ,  quatre històries que l’únic que tenen en comú és la paraula Fantasma… i molt d’humor.

L’espectacle serà totalment gratuït i estarà a càrrec de Félix Albo, un narrador dels més importants de l’estat que ha participat en diversos  festivals de narració orals, tant a escala nacional com internacional (Algèria, Bolívia, Colòmbia, França, Itàlia, el Marroc, Mèxic, Sàhara i Veneçuela).

WhatsApp Portal de Xàtiva