Joventut programa activitats al voltant del dia mundial de la bicicleta

779

Més de 800 alumnes visitaren la Fira de l’Estudiant

El dia 19 d’abril és el Dia Mundial de la Bicicleta. La regidoria de Joventut, àrea que dirigeix la regidora Lena Baraza, ha programat diversos actes al voltant de l’efemèride, per tal de difondre els avantatges del transport sostenible per al medi ambient i conscienciar al públic jove de la ciutat.

Dissabte 23 d’abril, des de les 11 fins a les 13h, tindrà lloc un taller sobre bicicletes a la Casa de la Joventut. Diumenge 24 hi ha previst un passeig cicloturista pels voltants de Xàtiva, amb eixida a les 10h des de la Font del Lleó.

El cap de setmana següent continuen les activitats. Dissabte 30 d’abril, a les 20h, la Casa de la Joventut albergarà la presentació del llibre “España en bici 2016”, de Paco Tortosa.

Mentrestant, des del dilluns 25 fins al dissabte 30, estarà oberta a la Casa de la Joventut l’exposició fotogràfica “Cicloturisme d’alforges, assossegat, poètic i sensual”.

Totes les activitats són gratuïtes.

Balanç de la Fira de l’Estudiant

La regidora Lena Baraza ha informat dels resultats de la darrera edició de la Fira de l’Estudiant. Segons les dades oferides per Joventut, la fira va rebre la visita de més de 800 estudiants. D’altra banda, crida l’atenció l’important rebaixa del cost d’organització d’aquesta activitat. Al incloure’s la fira en el Pla de Dinamització de la Casa de la Joventut, s’ha passat d’un cost de 3.600 euros en 2015 a 181’63 euros de cost en 2016, quantitat destinada a les despeses d’edició de la cartelleria de l’esdeveniment.

WhatsApp Portal de Xàtiva