Joventut organitza viatges a la neu durant els mesos d’hivern

S’han preparat una escapada a Javalambre i un cap de setmana a Granada al gener, i un altre a Andorra el febrer de 2023

74

Solopizza Xàtiva

Centelys

La regidoria de Joventut ha organitzat una programació de neu 2023 per tal de realitzar viatges entre els mesos de gener i febrer tant a la Serra de Javalambre, Serra Nevada (Granada) com a Andorra.

El dia 3 de gener s’ha organitzat una escapada a la Serra de Javalambre amb un preu de 50 euros amb carnet jove i 65 sense carnet el qual inclou autocar des de Xàtiva, un dia d’esquí a Javalambre i assegurança de viatge i esquí. No inclou el lloguer de material amb casc inclòs amb un preu de 15 €.

D’una banda dels dies 20 al 22 de gener s’ha organitzat un cap de setmana a Granada/Serra Nevada amb un preu de 250 euros amb carnet jove i 270 sense carnet el qual inclou autocar des de Xàtiva, dues nits a un hotel de 4 estreles, dos desdejunis, dos dies de forfait a Serra Nevada i assegurança de viatge i esquí. Les persones interessades a fer un viatge turístic a Granada, sense anar a esquiar, també podran viatjar amb un preu de 165 euros.

D’altra banda, del 10 al 12 de febrer s’ha organitzat un cap de setmana a Andorra/Grandvalira amb un preu de 250 euros amb carnet jove i 270 sense carnet el qual inclou autocar des de Xàtiva, dues nits a un hotel de 5 estreles, dos dies de forfait a Grandvalira, taxa turística i assegurança de viatge i esquí. Les persones interessades a fer un viatge turístic a Andorra, sense anar a esquiar, també podran viatjar amb un preu de 160 euros.

Per a inscriure’s o obtindre més informació es pot contactar amb la Casa de la Joventut a través de les xarxes socials, dels telèfons 96 228 18 03 i 96 227 43 42 o del correu joventut@ayto-xativa.es.

WhatsApp Portal de Xàtiva