Josep Maria Sebastià ha estat elegit per unanimitat per a ser el candidat a l’alcaldia per a les properes eleccions de 2023.

Des de què Compromís Xàtiva és presentà a les municipals de Xàtiva, la coalició ha anat assolint determinats conceptes que els ha portat a consolidar els plantejaments programàtics que aquesta coalició presentarà a la ciutadania de Xàtiva en les properes eleccions municipals.

Compromís per Xàtiva aborda totes i cadascuna de les seues propostes de govern municipal d’una manera connexa i relacionada en base al que podríem nomenar “pilars bàsics” de la realitat xativina treballant incisivament en cadascun dels problemes fonamentals que patim i cercant la consecució d’uns resultats que, si més no, estimen com l’ideal de futur per als nostres conciutadans” ha declarat Josep Maria.

Per a Compromís, Xàtiva no és possible sense la seua història, el patrimoni que ha consolidat durant el seu transcurs, el seu entorn ambiental, i la cultura eminentment prestadora de serveis i treball de la seua gent.

Compromís per Xàtiva considera que, justament en l’actuació sobre aquests trets fonamentals, és on han de trobar els principals recursos per refer-se dels greus problemes que pateix la ciutadania. Segons Josep María, “justament ací trobarem els futurs jaciments d’ocupació i les fonts del benestar que cerquem”.

Aquestes consideracions bàsiques les presenten envoltades del que han nomenat “la nova política”. Tot un seguit de criteris de bona governança inspirats en la transparència i la participació ciutadana en la vida pública i municipal.

WhatsApp Portal de Xàtiva