Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Més de 300 professionals de la infermeria són contractats a partir de demà per a les substitucions de vacances de les plantilles d’atenció primària i hospitalària del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent.

En total són 164 professionals d’infermeria (DUE) i 123 Tècnics de cures auxiliars d’infermeria així com matrones, personal tècnic de laboratoris, patologia i radiodiagnòstic i fisioterapeutes que aconsegueixen un total de 342 professionals que assumeix la direcció d’infermeria del departament.

Durant tot el matí de hui s’està celebrant la “Jornada d’Acollida” del nou personal d’infermeria del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent. En la mateixa es dona formació bàsica sobre matèries específiques quant a l’acompliment del treball en els diversos Serveis i Unitats en els quals treballaran durant aquest estiu.

Els objectius d’aquesta jornada és informar i orientar als i les professionals d’infermeria de nova incorporació per a facilitar-los el procés d’integració i del desenvolupament del seu treball i donar-los a conéixer les eines de sistemes d’informació i seguretat, tan seua com dels pacients, que disposa el Departament de Salut en la seua organització.

Entre les ponències figura una xarrada del Servei de Medicina Preventiva sobre la seua funció en la Institució sanitària així com del Registre d’Esdeveniments Adversos, també es dona formació sobre les localitzacions i utilització de l’equipament de “parades” cardiorespiratòries dins de l’hospital, un repàs als indicadors de qualitat sobre les vies intravenoses, la relació d’infermeria amb els serveis de Farmàcia hospitalària i el registre de dades en la història clínica digital. Finalment els nous professionals rebran formació en prevenció de riscos laborals, higiene i vigilància de riscos biològics.

L’acte s’ha obert amb una benvinguda per part de la Directora d’Infermeria del Departament María Luisa Beltran i la responsable de l’àrea de Docència Jocabed García amb una ponència sobre l’especial qualitat dels i les professionals de la Sanitat Pública una presentació que ha dut el títol: “Som empleats i empleades públiques: treballem per la qualitat en Sanitat”.

WhatsApp Portal de Xàtiva