Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Aquest dissabte 18 de setembre es va celebrar el Campionat Autonòmic d’Esgrima a Loriguilla, València. El Club d’Esgrima Xàtiva va participar amb dos tiradors en la categoria de sabre masculí absolut.

Álvaro Rusanu va aconseguir un gran resultat guanyant tots els seus combats en la primera ronda, arribant a semifinals i aconseguint la medalla de bronze.

John Jakelsky, per part seua, també va guanyar tots els seus combats en la primera ronda al seu grup, i va guanyar en semifinals amb un marcador de 15 a 1 sobre el seu contrincant, arribant a la final, on va véncer amb un 15 a 4 aconseguint la medalla d’or per huité any consecutiu.

L’entrenador i campió del club, John Jakelsky, es mostra molt satisfet amb els resultats i espera una nova temporada plena d’èxits.