EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El prestigiós trompetista valencià David Pastor actuarà el pròxim divendres 23 de juny a les 20:30h en l’auditori municipal de La Llosa de Ranes Mestre Vicent Tortosa.
L’esdeveniment, patrocinat per l’Ajuntament de la localitat, es troba dins de la variada proposta musical del municipi, la qual es completarà amb el III concurs de joves intèrprets i concerts com el del gran Vizzuti, i s’uneix al programa europeu per a la difusió de la música “Festa de la Música Europea” que es celebra el 21 de juny amb la intenció d’ apropar la música al públic.
L’acte, que té entrada gratuïta, conta amb la col·laboració de la societat musical de La Llosa de Ranes i la Fundació s’anganxa, amb la que el consistori treballa estretament per a organitzar grans espectacles musicals.
El concert titulat “ Nit de Jazz” es durà a terme el pròxim divendres 23 de juny, a les 20:30h en l’auditori municipal de La Llosa de Ranes Mestre Vicent Tortosa i comptarà amb les actuacions de La societat musical junt al trompetista David Pastor, el bateria Felip Santandreu, Pau Ortolà en els teclats, baix la direcció de Rafael Grau Vilar.
David Pastor, guanyador del premi Enderrock al millor solista de jazz atorgat pel públic, compta amb una gran formació, tant clàssica com moderna. Es va formar a l’Agrupació Musical Santa Cecilia, gran cantera de jazz valencià, i al Taller de Jazz de Sedaví.
Al seu extens currículum trobem col·laboracions amb artistes de la talla de Ximo Tébar o Perico Sambeat, a nivell nacional, i Paquito D’ Rivera, Pat Metheny o Clark Terry en l’àmbit internacional. També ha participat en importants festivals de jazz com Montreal (Canada), Eurojazz (Mèxic), Cully (Suiza), Mercat Cultural de Salvador de Bahia (Brasil), San Sebastián o Barcelona.
Per altra banda ha participat en multitud de projectes d’artistes de gèneres molt variats com Presuntos Implicados i Celia Cruz i es va popularitzar com trompetista del programa de Andreu Buenafuente.

WhatsApp Portal de Xàtiva