«Ja estem morts, amor», de Xavier Aliaga, nominada al Premi Llibreter en la categoria de literatura catalana

283

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

A l’Editorial Angle estan traient les copes i destapant el cava: Ja estem morts, amor, l’última novel·la de Xavier Aliaga, ha estat nominada al Premi Llibreter en la categoria de literatura catalana.

Des de l’editotial volen donar les gràcies als llibreters que han confiat i que encara confien en aquesta novel·la, així com també han donat l’enhorabona a la resta de nominats, especialment a les seues companyes de categoria: L’instant abans de l’impacte de Glòria de Castro (Edicions del Periscopi) i La història de la nostàlgia de Natàlia Romaní (Univers).

La comissió de la categoria de literatura catalana, formada per Nèlida Fornell de la Llibreria 4 Cantons de Berga, Sergio Bassa de Bassa Llibreria de Móra d’Ebre, Ricardo Tolosa de la Llibreria 4 Gats de Sant Celoni, Andrea Giovannoli de L’Argonauta de Balaguer i Xavier Cortés Torras de la Llibreria La Memòria de Barcelona, han fet la següent valoració de Ja estem morts, amor:

«Una novel·la molt emotiva i colpidora, en la qual l’autor aconsegueix canviar hàbilment el ritme en els moments de clímax de tristesa, donant esperança i mantenint atrapat el lector fins a un final molt sorprenent. Esplèndida, d’un joc literari que et manté captivat fins a la sorpresa final. Brillant!»

Xavier Aliaga ha escrit una novel·la colpidora, narrada per la veu emotiva i minuciosa d’Anaïs, que té setze anys i diu que ha mort. Una novel·la que tracta el tema del dol, però també de les relacions familiars, de la desintegració i els intents de reconstrucció d’una parella i de com una mort afecta tot l’entorn. Una novel·la que parla de com de desconeguts poden ser els nostres familiars, i de qui imaginem que són realment els nostres pares o els nostres fills. Una novel·la que ens condueix fins a un final sorprenent en què els lectors també hauran de plantejar-se què som capaços de fer per no trencar-nos.

Els guanyadors del Premi Llibreter es faran públics el dia 30 de juny

WhatsApp Portal de Xàtiva