Solopizza Xàtiva

PoolWork Xàtiva

Va de bo, cavallers!! III jornades de Pilota Valenciana de la Falla Murta

Al matí, a partir de les 10 h i al mateix carrer que els darrers anys, al carrer Martínez Cameno de Xàtiva (enfront Hotel Murta), es podrà tornar a vore a Xàtiva una partida de Raspall.

La diferencia d’enguany radica que les partides que es jugaran pel matí formen part d’una jornada de la Competició dels Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana, en la modalitat de raspall, concretament entre els xiquets de l’escola de pilota de La Llosa de Ranes contra l’escola de pilota d’El Genovés.

En finalitzar d’aquestes partides, es farà una partida d’exhibició de l’escola de xiquetes d’El Genovés. I a la vesprada, un plat fort, a partir de les 16 h es celebrarà el 1r Trofeu Falla Murta de Raspall, en el que el cartell el formaran els jugadors professionals Pepe i Fede de la Llosa de Ranes que jugaran contra Juan d’El Genovés i Sidhamed de la Llosa de Ranes, tots ells grans figures de la pilota valenciana, i campions de raspall individual en diversos anys.

A més a més, enguany, per donar-li més empenta a la proposta iniciada fa un parell d’anys per aquesta comissió fallera perquè torne la Pilota Valenciana als carrers de Xàtiva, el llibret MUMA31- 2019 també anirà relacionat amb “Pilota i falles”, fent-se ressò de la gran plataforma de promoció que poden ser les falles per la promoció de la pilota a Xàtiva i que en moltes localitats de tradició fallera ja tenen en funcionament diversos campionats fallers de pilota valenciana.

Un dissabte diferent per gaudir de la pilota valenciana als carrers de Xàtiva i una iniciativa que dins de les possibilitats d’una comissió fallera vol fer llavor i saó perquè a Xàtiva es torne a escoltar el “Va de bo, cavallers!!”.

WhatsApp Portal de Xàtiva