I EcoTrobada La Costera-Canal

450

¿QUÈ ÉS?

La I Ecotrobada la costera-canal és el primer punt d’encontre i reflexió al voltant del concepte de sostenibilitat, tradició i oportunitat de negoci en la comarca.
Es tracta d’una jornada completa al voltant de la filosofia slow, l’economia circular i l’empreniment verd, on hi haurà una àmplia programació d’activitats d’oci, entreteniment, esport, música i gastronomia.

¿QUIN ÉS EL CONTINGUT DE L’ESDEVENIMENT?

CONSTARÀ DE 5 ESPAIS:

ECOJORNADA

Experts tractaran temes al voltant del concepte slow com a producte turístic, l’empreniment, la sostenibilitat i l’economia circular.

Alguns ponents confirmats:
• Citta Slow: és un moviment basat en una xarxa de municipis que es recolzen en el concepte del bon viure i en practicar-ho en la vida quotidiana.
• La Socarrada: cerveza artesana, gran exponent de l’empreniment.
• La teua terra: plataforma especialitzada en recolzar projectes que cuiden, respecten i milloren el medi ambient.

ECOPILOTA (Valenciana)

Trobada juvenil amb la participació de les principals escoles de pilota de les nostres comarques.Bicorp, El Genovès, La Llosa de Ranes, i Moixent.
Confirmada la assitència del Museu de la Pilota de El Genovès: on haurà una demostració artesana de pilota de vaqueta o com s’arregla la mà un jugador/a. A més d’una exposició de 37 fotos sobre el món de la pilota en la comarca La Costera-Canal.

ECOMERCAT

Mostra de productes gastronòmics i d’artesania, projectes emprenedors i associacions relacionades amb la natura, l’ecologia i la sostenibilitat.
Confirmats 30 expositors.

• Artesans com Pepe Belda (espart i ganxillo) , o Pasqual Viñes (artesà pilota valenciana)
• Productors/es del territori com cervesa L’ombria, Granja el Parral, o la cooperativa de Moixent
• Empreses de temps lliure
• Emprenedors: moda slow, llana ecològica, cosmética natural, artesania de fusta reciclada, entre altres.

ECOMÚSICA

Música en directe amb espai per als més menuts en la ludoteca.

ECOINFANTIL

Jocs tradicionals i tallers infantils d’educació ambiental, ecològics i sostenibles perquè els més menuts i menudes de la casa aprenguen a cuidar el seu entorn.