Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Xàtiva inverteix 50.000 € en millora de camins rurals

Obres Públiques asfalta el carrer Sant Pere i la nova rotonda del polígon de la Vila

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Obres Públiques, Miquel Lorente ha informat que hui comencen les obres del Pla Municipal de Camins. L’inici dels treballs consisteix en les tasques d’escombrament i fresat. Està previst que demà dimecres s’inicien els  treballs d’asfaltat d’alguns dels camins objecte d’actuació. El conjunt d’aquestes intervencions suposa una inversió total de 50.000 euros, duta a terme íntegrament amb fons municipals.

Les obres afecten a diverses zones de les partides de Carraixet i Bixquert. En aquesta darrera zona del terme, els camins sobre els quals es treballa són els del Mascarat, Carabiner, Betlem, Pont Sec i al camí de Sagres, a la vora del terme de Canals.

En el conjunt d’aquestes intervencions també s’ha inclòs l’asfaltat de la nova rotonda del polígon de la Vila. D’altra banda, fora del Pla Municipal de Camins, la regidoria d’obres públiques ha aconseguit intervindre per asfaltar el carrer Sant Pere, un dels carrers de la ciutat que en pitjors condicions es trobava des de fa anys.

WhatsApp Portal de Xàtiva