EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Varis centenars de persones van acudir dissabte a la inauguració del local. L’acte va ser preparat i presentat pel personal del Centre Ocupacional.

Després d’una breu introducció que resumia els fets més importants aconseguits per l’associació des que va nàixer el 1968 va actuar el grup de percussió de l’associació dirigit per Joel Sánchez, professor de La Música Vella. Un grup d’usuàries i usuaris acudeixen dues vegades a la setmana, acompanyades de professionals, per formar-se i perfeccionar la seua tècnica. Van oferir una gran actuació que va emocionar a totes les presents.

La presidenta d’ASPROMIVISE, Isabel Esparza, va dedicar unes paraules d’agraïment a treballadors i treballadores, socis, sòcies i persones que de forma desinteressada han col·laborat d’alguna manera amb l’associació. Va destacar a D.Antonio Conejero Viñes, D. Joaquín Bernabeu Garcia i les germanes Angelita i Carmen Ortega. El moment més important va ser quan es va fer entrega d’uns detalls als qui han fet possible disposar del local completament equipat: Pasqual Peropadre, Els germans Vicente i Ricardo de l’empresa de construcció Grupo Tormo i a Miguel Ángel Benavent de l’empresa de disseny i mobles Atmosfera. Estos fets posen en evidència la solidaritat i els valors socials de gran part de la societat. Tant Miguel Ángel com els germans Tormo es van presentar amb la intenció directa d’ajudar i el seu suport ha superat qualsevol expectativa. Gent bona, fent bones accions.

Ricardo va dirigir unes paraules destacant el caràcter reivindicatiu de l’associació i la necessitat de visibilitzar a les persones amb diversitat funcional que fan més rica la societat.

Ricardo i Vicente junt a Clara i Jordi (dos usuaris de l’IARAQUÈ amb relació directa amb El Genovés d’on són els constructors) van obrir el llaç que simbolitzava el local com un regal.

De nou en ASPROMIVISE estem d’enhorabona. Miguel Ángel Benavent ens dóna mobiliari nou per a l’equipament del local d’ASPROMIVISE. Les accions solidàries s’encadenen i ASPROMIVISE en rep una nova que facilita l’inici de l’ús del nou local.

Tal i com ja es va publicar en premsa, fa uns anys també vam rebre una donació, en format d’herència, de les germanes Ortega que va permetre dur endavant el programa IARAQUÈ en un moment en que no es rebia subvenció.

Miguel Ángel es va presentar amb la intenció directa d’ajudar i el seu suport ha superat qualsevol expectativa.

Gràcies Miguel Ángel. Ens has tornat a il·lusionar. Fets com el teu, ens animen a continuar treballant i lluitant per millorar la qualitat de vida i la inclusió de les persones amb diversitat funcional.

Tot l’acte va estat amenitzat per la música de Javi Belda, acabant en un refrigeri i una bona estona de ball.

Entre les persones assistents estaven L’alcalde Roger Cerdà i membres de l’ajuntament dels partits socialista, popular i Xàtiva Unida. També va acudir Ángel Bonafé de La Conselleria d’Igualtat i Eva Ortells com a representant de COPAVA.

Dilluns 27 de febrer el programa IARAQUÈ ja va iniciar la seua activitat al nou local.

L’associació agraeix a l’Ajuntament de Xàtiva la possibilitat d’haver utilitzat els darrers anys el JOC per a dur a terme el Projecte, així com a l’Escola Oficial d’Idiomes de Xàtiva que en els moment més durs de la pandèmia va obrir les seues portes oferint un espai on poder desenvolupar l’activitat.

Estos fets posen en evidència la solidaritat i els valors socials de gran part de la societat.

WhatsApp Portal de Xàtiva