La Policia Nacional deté a una dona després de tirar de casa a les seues filles de 13 i 14 anys

934
  • Quan van arribar els agents la sospitosa es trobava en un evident estat d’agressivitat i amb una navalla al seu costat
  • La dona va increpar al pare de les xiquetes quan va anar a recollir-les i li va trencar l’espill retrovisor del vehicle

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a una dona de 51 anys, d’origen espanyol, com a presumpta autora d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar després de tirar de casa a les seues dues filles de 13 i 14 anys. Quan els policies la van detindre estava asseguda al costat del portal amb tota la vidriera trencada i amb una navalla al seu costat.

Els fets van ocórrer sobre la una de la matinada quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un carrer de la localitat de Gandia, on pel que semblava, una dona volia matar a les seues filles.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc, on es van trobar a una dona en evident estat d’ansietat i agressivitat, asseguda fora del portal. La dona estava asseguda al costat d’una vidriera trencada i una navalla, i va explicar als agents que havia discutit amb la seua parella.

Els agents, després de prendre les mesures oportunes de precaució, van esbrinar que moments abans els veïns havien escoltat sorolls de cristalls trencats i, pel que semblava, les seues dos filles, menors, se’n s’havien anat del lloc amb el seu pare.

Després de localitzar el vehicle en el qual viatjaven el pare i les dos menors, els agents es van entrevistar amb el progenitor. Aquest va contar als agents que la seua filla major, de 14 anys, li va telefonar perquè la recollira a ella i a la seua germana, de 13 anys. La seua filla li va dir que la seua mare estava molt agressiva i l’havia tirada de casa, que li havia tirat tota la roba per la finestra i tenia por que li poguera fer alguna cosa. Una vegada l’home es va presentar en el lloc per a recollir a les xiquetes, la sospitosa el va increpar i el va sacsar, arribant a trencar l’espill retrovisor del vehicle. Després l’home se’n va anar del lloc amb les dues menors.

Finalment els policies, després d’una sèrie de comprovacions, van detindre a la dona com a presumpta autora d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar.

La detinguda, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

WhatsApp Portal de Xàtiva