finalitza-amb-exit-la-setmana-cultural-de-lescola-de-persones-adultes-de-canals

Telegram Portal de Xàtiva

La setmana passada, des del 15 d’abril, els membres de l’Escola de Persones Adultes de Canals (EPA) han celebrat la setmana cultural amb una programació repleta d’activitats molt variades que, com cada any, també han comptat amb la participació de xiquets del municipi.

Jocs populars, treballs manuals, contes, tallers, xerrades i exposicions han sigut algunes de les activitats portades endavant pel claustre de professors i per l’alumnat de l’EPA animant a tots els membres a participar i gaudir junts, una vegada més, d’aquesta iniciativa educativa i lúdica. El dijous dia 18, van concloure totes les activitats amb el IV concurs gastronòmic en el qual van resultar premiades Amparo Esteller, en la secció de salat, i Mila Vila, en la secció de dolç.

El punt final a la setmana cultural el va fixar la paella de germanor elaborada per les dones de Base. Aquest dinar es va celebrar al pati del centre, comptant amb la participació de l’alcalde i regidor d’Educació, Ricardo Requena, qui ha manifestat que “l’ambient que se percebia en aquest esdeveniment era fantàstic i és el resultat del treball diari del professorat, així com de la implicació de l’alumnat que fan possible el desenvolupament d’activitats extraordinàries com aquesta”.

Fina Garcia, directora de l’EPA, ha volgut agrair en nom de tot el claustre del professorat “la participació de les escoles en els tallers organitzats per a l’alumnat de tercer curs de primària i, per descomptat, un agraïment especial a l’alumnat de l’EPA que ha col·laborat en totes les activitats i tallers programats”.

A més, “hem comptat amb el suport de la col·laboració de l’associació d’alumnes als quals volem agrair el seu treball que han permés portar endavant cada acte i és que, entre tots els col·lectius aconseguim fer una escola arrelada al poble i a la nostra cultura”.

Clinica Fertilidad Xàtiva