Festa del programa “Correos reparte sonrisas” al Centre d’Acollida de Menors de Formació Especial Campanar

786

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Demà passat dijous, dia 9 de juny, tindrà lloc a València la festa número quinze del programa “CORREOS REPARTE SONRISAS” organitzat per Pallassos Sense Fronteres i CORREOS del total de 38 que estan previstes celebrar per tot l’Estat durant el 2016. L’activitat tindrà lloc a les 17.00 hores al Saló d’Actes.

Els xiquets i xiquetes del Centre d’Acollida de Menors de Formació Especial Campanar podran gaudir d’un espectacle de circ a càrrec dels artistes Raúl Carbayo (Títola) i Rosa Cózar (Manuela). En finalitzar l’acte es repartiran obsequis entre els assistents.

Aquest programa es realitza gràcies al patrocini de CORREOS i enguany es celebra la divuitena edició. Té com a finalitat contribuir a la millora de la qualitat de vida de diferents col·lectius en situació d’especial vulnerabilitat, com són la infància hospitalitzada, persones amb discapacitat, xiquets que viuen amb les seues mares en penitenciaries i menors en centres d’acollida i d’immigració, entre altres. L’objectiu és proporcionar suport emocional mitjançant els beneficis del riure i del bon humor.

WhatsApp Portal de Xàtiva