Festa de cloenda, nova sessió de cinema i licitació a Canals

69

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Festa de cloenda del curs 2021/2022 de l’Escola de Formació de Persones Adultes de Canals

El vinent divendres, 17 de juny, l’Escola de Formació de Persones Adultes de Canals celebrarà la festa de cloenda del curs 2021/2022.

A la celebració s’hi durà a terme un sopar, organitzat per l’Associació d’Alumnes, al qual es preveu que hi assistisquen tant l’alcaldessa de Canals, Mai Castells, com la regidora d’Educació en funcions, Isabel Real.

Al festeig es presentarà la revista de l’escola TORREÓ, on es relaten les activitats desenvolupades al llarg del curs i on s’inclouen aportacions de l’alumnat.

També es retrà un homenatge de jubilació a la companya Magüi Garcia Bataller, qui ha desenvolupat la seua docència en aquests darrers anys a l’FPA- CANALS.

Seguidament, s’atorgarà el XII PREMI PER LA IGUALTAT MILAGROS TORMO a la canalina Paula Llorens Camarena, per la seua trajectòria al món de les arts escèniques. Paula, qui ha rebut el reconeixement del col·lectiu de persones professionals de la dramatúrgia, és l’exemple de dona jove que, amb constància i treball, desenvolupa una trajectòria talentosa i apassionada al món de l’art.

Finalment, s’entregaran els certificats de graduació a tot l’alumnat que ha assolit el títol de Graduat en Secundària, així com la resta de certificacions d’aprofitament a la resta de cursos i tallers.

La festa acabarà amb la música i ball de celebració pel curs que acaba.

El Club de Lectura de Canals ha preparat per a hui l’emissió de «CASA DE JUEGOS» de David Mamet

El Club de Lectura de Canals, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals, ha preparat per a aquesta nit una nova sessió de cinema amb “Casa de Juegos” del director estatunidenc David Mamet.

Aquest film, catalogat dins del cinema independent dins del gènere de la intriga, es va estrenar l’any 1987 als Estats Units. Aquest mateix any, “Casa de Juegos” va obtindre diverses nominacions:
• Globo de Oro: Nominada a Millor guió
• Festival de Venècia: Millor guió, Premi Pasinetti, Premi Cinecrítica
• Premis David di Donatello: Nominada a millor guió estranger

Dins del seu elenc, compta amb les actuacions de Lindsay Crouse, Joe Mantegna, Mike Nussbaum, J.T. Walsh, Lilia Skala, Ricky Jay, Jack Wallace, William H. Macy.

Es tracta d’una pel·lícula d’estafadors, que no sols és capaç d’enganyar el públic sinó que, a més, crea una sèrie de personatges que semblen atrapats per la necessitat d’enganyar o de ser enganyats.

En «CASA DE JUEGOS», David Mamet conta la crònica de la doctora Margaret Ford. Margaret, una eminent psiquiatra amb una vida personal poc excitant, té un jove pacient que s’ha ficat en un bon embolic: deu 25.000 dòlars a uns individus que estan disposats a eliminar-lo si no salda el deute. Aquella mateixa nit, la doctora acudeix a un local anomenat la «Casa de Juegos» amb la intenció de pagar el deute del seu pacient i coneix a Mick, un elegant estafador professional pel qual se sentirà atreta.

L’emissió de la pel·lícula tindrà lloc hui, dijous 16 de juny, a les 21.45 hores, en el Centre Cultural Calixt III de Canals amb entrada gratuïta.

L’Ajuntament de Canals substituirà la xarxa d’aigua potable i clavegueram del carrer La Parra

El Consistori canalí ha licitat l’obra “Substitució xarxa aigua potable i clavegueram en el carrer La Parra” dins del Pla d’Inversions 2020-2021 de la Diputació de València.

L’objecte del contracte és la substitució de les velles instal·lacions de subministrament d’aigua potable, per una xarxa nova en el tram comprés entre la plaça d’Espanya i el Carrer Sant Sebastià.

La reposició de la xarxa requereix la demolició de les actuals voreres que, d’altra banda, queden lluny de complir amb els mínims requisits per a ser accessibles per a usuaris amb cadira de rodes, en tindre menys de 90 cm d’amplària útil.

El pressupost base de licitació és de 137.190,08 euros IVA inclòs, i es preveu un termini d’execució de les obres de tres mesos.

El contracte s’adjudicarà pel procediment obert simplificat. Les empreses interessades podran presentar ofertes a través de la PCSP fins a les 23.59 hores del dia 1 de juliol de 2022.

WhatsApp Portal de Xàtiva