Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

No obstant això, represente un equip de persones, de companyes i companys amb projecte, amb una visió estratègica i global del que ha de ser Xàtiva, i amb una altra manera de fer les coses. Tenim clar que des de la nostra òptica d’esquerra, volem viure en un lloc on les necessitats de la gent, siguen el centre i la raó de la nostra tasca política. Primer sempre les persones. Una Xàtiva feminista, oberta i inclusiva. Una Xàtiva ecologista. I una Xàtiva referència de la identitat valenciana.

Les persones que integrem aquesta candidatura, sabem que hi ha una altra manera més decent de fer les coses, de fer política al nostre Ajuntament, de gestionar la cosa pública. D’una per totes, s’ha de posar a Xàtiva primer, i per davant de tot. El bé general per davant d’altres interessos. A més a més, mentre PSOE i EU pugnen pel protagonisme municipal, perdem oportunitats i Xàtiva no avança. Aquest és precisament l’objectiu general de l’equip que encapçale: desbloquejar aquesta inèrcia i posar els fonaments d’una municipi referència de qualitat de vida al País Valenciá. Volem que la gent visca millor i per a això cal abandonar la mediocritat i posar-nos en l’avantguarda. Sortir d’una vegada dels despatxos municipals al carrer i passejar per ells prestant atenció a les necessitats de la gent.

Així mateix, anuncie que vaig a demanar una reunió als altres dos candidats que han manifestat la seua intenció de prendre part al procés de primàries, Empar Penadés i Xavi Vidal, amb l’objectiu de forjar una llista de consens potent i plural: Un equip que es pose a treballar en fer de Xàtiva la ciutat que la seua gent es mereix.

WhatsApp Portal de Xàtiva