Èxit de l’estand de la Mancomunitat en el seu primer any al Reial de la Fira de Xàtiva

427

Aquest espai ha comptat amb la visita de centenars de veïns així com amb la presència del president de la Generalitat, Ximo Puig, i del de la Diputació, Jorge Rodríguez

La Mancomunitat de Municipis La Costera-Canal ha comptat enguany, per primera vegada, amb un espai a la Fira d’Agost de Xàtiva amb l’objectiu de promocionar els seus serveis i donar a conèixer els 20 pobles que la integren.

Entre el 14 i el 20 d’agost milers de veïns s’han acostat a aquest espai així com aquelles autoritats que han visitat la Fira entre les que destaquen el president de la Generalitat, Ximo Puig, el de la Diputació, Jorge Rodríguez, i diversos alcaldes de les comarques de la Costera i la Canal de Navarrés, per tal d’interesar-se i conèixer més sobre aquesta entitat.

Així doncs, s’ha aconseguit l’objectiu marcat: apropar la Mancomunitat a peu de carrer. D’aquesta manera, durant la setmana de Fira s’han lliurat al voltant de 5.000 díptics informatius així com informació sobre els pobles que formen part de la Mancomunitat. A més, s’ha aprofitat per a presentar el nou vídeo promocional que recull els principals serveis d’aquesta entitat supra municipal.

Sens dubte, el gran atractiu de l’estand ha estat el photocall. Un fotògraf professional ha estat realitzant fotografies als visitants que han sigut penjades al Facebook de la Mancomunitat. Ara, la foto que més ‘Me Gusta’ obtinga fins el 5 de setembre (dia en que es tancarà la votació) guanyarà un xec regal valorat en 200 euros per a utilitzar en establiments Xacex. A més, d’entre tots aquells que es van fer una foto i van omplir el tíquet corresponent es sortejaran dos xecs més per valor de 120 i 80 euros.

Per tot açò, el president de la Mancomunitat, Roberto Granero, ha assegurat que “la valoració que realitzem d’aquesta experiència és molt positiva ja que hem aconseguit el que volíem, estar més a prop dels veïns, promocionar els nostres serveis i donar a conèixer els pobles que integren aquesta entitat. El fluxe de gent, continua Granero, “ha sigut continu, de fet el dia 18 es van esgotar els 2.500 ventalls que teníem”.

Granero ha apuntat que “estem molt contents perquè amb accions com aquesta treballem en la línia que volem, la de proximitat amb els veïns”.

Per últim, el president de la Mancomunitat ha insistit en que “la d’enguany ha sigut la primera vegada en la que la Mancomunitat ha tingut presència en la Fira de Xàtiva però no descartem que siga la última a l’igual que valorarem estar en altres pobles”.

WhatsApp Portal de Xàtiva