Èxit de la 1ªjornada de portes obertes al col·legi Dominiques Xàtiva

1041

El col·legi Nuestra Señora de la Seo (Dominiques) de Xàtiva va gaudir d’una jornada de portes obertes. Aquest esdeveniment va resultar tot un èxit, ja que la gran afluència de famílies que els va visitar va poder conéixer de primera mà el centre, el seu dia a dia, el seu projecte educatiu i, en definitiva, la seua manera d’entendre l’educació.

La titular del Centre i la directora pedagògica van donar la benvinguda als assistents i els van presentar el col·legi mitjançant un vídeo amb allò més rellevant. Al rebedor, els alumnes de 3r i 4t d’ESO i els de 5é de primària, junt amb els seus professors de música, van delectar l’entrada amb algunes peces d’audicions musicals.

Per tot el centre es van habilitar diversos espais per tal de mostrar els gran projectes. Un dels aspectes a remarcar és que els encarregats d’organitzar i acompanyar els visitants pels distints itineraris van ser els i les alumnes de 4t ESO, que amb molta il·lusió van programar i preparar aquest acte. Alguns dels espais habilitats per a aquest projecte van ser els de multilingüisme, qualitat, TIC, extraescolars, viatges, pastoral i compromís solidari, espai musical, noves metodologies, projecte Recicla, implicació famílies al centre…

Un dels grans espais va ser el de l’etapa d’educació infantil, on les famílies es van poder assabentar com es treballa en aquesta etapa tan fonamental en el desenvolupament dels xiquets i xiquetes. Una de les maneres de treballar a infantil és per projectes, la qual cosa afavoreix el desenvolupament de les intel·ligències múltiples.

WhatsApp Portal de Xàtiva