Es reprén la temporada d’orientació 2023

El CAX Orientació torna de l’estiu en moltes ganes de curses d’orientació i amb uns objectius de fer créixer el club

118

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

En aquesta temporada 2023, els resultats del CAX Orientació estan sent molt bons, la qual cosa serveix per fer créixer el club, sempre amb els peus al terra però amb ganes d’aprendre i de donar a conèixer l’esport de l’orientació. Amb l’inici de l’estiu, finalitzàvem la Primera Lliga d’Orientació Escolar de Xàtiva que amb 4 proves va tenir molt bona acollida. L’inici de la Lliga Autonòmica (LACV) ha estat molt positiu, i amb 2.369’90 punts ens situem en una sorprenent 4a posició (d’un total de 20 clubs) i encara queden per disputar-se 12 proves. De la Lliga Espanyola d’Orientació a peu (LEOP) la iniciarem sense un objectiu clar però a falta de dos desplaçaments la idea es aconseguir l’ascens de categoria. El CAX Orientació vol lluitar per l’ascens directe a la 2a divisió de la lliga espanyola; en aquest moment, ocupem el 2n lloc de la classificació de 3a divisió amb 3.867’23 punts.

El mes de setembre serà un més de moltes novetats per al CAX Orientació.

El cap de setmana del 9 i 10 de setembre se celebrarà el Trofeu Orientació “Callejones de Bezas” que corresponen a la 5a i 6a prova de la LACV que tindrà lloc en el municipi de Bezas (Terol), dins de l’impressionant comarca de la Serra d’Albarrasí que seran organitzades pel Club Ibón Orientación Zaragoza.

El dissabte 16 de setembre, el CAX Orientació s’estrenarà en competicions fora del territori peninsular, en concret, la ciutat de Londres acollirà a les orientadores xativines, ja que són les xiques del club les que participaran en la London City Race.

En l’apartat de formació, cal destacar que dos orientadors del CAX participaran en el Curs de Traçador Nivell 1 que es desenvoluparà en la localitat alacantina d’Onil els dies 16 i 17 de setembre. El curs està organitzat per la Federació de l’Esport d’Orientació de la Comunitat Valenciana (FEDOCV).

Uns dels objectius del CAX Orientació, es poder preparar una prova de lliga autonòmica a la comarca de la Costera en la temporada 2024. Per això, per aprendre i començar en aquestes tasques, el nostre club col·laborarà amb el Club de Muntanya Xest que organitzarà el proper 23 de setembre el Campionat Autonòmic de Sprint  d’Orientació i que correspondrà a la 7a prova de la Lliga Autonòmica (LACV).

WhatsApp Portal de Xàtiva