Es repetix el #LoveCanals aquest estiu

Un any més, la iniciativa #LoveCanals ofereix diverses activitats destinades als estudiants de secundària durant aquestes dos setmanes de juliol

57

Els joves de 12 a 17 anys podran gaudir de totes les activitats programades per a ells des de la Regidoria de Joventut del 15 al 26 de juliol amb el #LoveCanals. Per a inscriure’s ja es pot passar per la Casa de la Cultura «Ca Don José».

Un any més, la iniciativa #LoveCanals ofereix diverses activitats destinades als estudiants de secundària durant aquestes dos setmanes de juliol en horari de 10:00 a 14:00. A més, s’organitzen eixides a Aquòpolis, a València, així com una acampada a El Túnel de Canals. El preu de matrícula és de 40€ per als empadronats a Canals i 47€ per als no empadronats a la localitat.

La Regidoria de Joventut organitza aquest projecte, que també té lloc en nadal i pasqua, amb l’objectiu d’oferir una proposta alternativa durant les vacances als joves per a socialitzar, aprendre i gaudir en un entorn segur i molt divertit.

Per al regidor responsable de l’àrea i alcalde de Canals, Ricardo Requena, «és una satisfacció poder veure com edició rere edició la gent jove respon i augmenta la matrícula d’aquesta iniciativa pionera que pensa únicament en ells, en com ocupar-los el temps lliure amb un oci divertit, alternatiu, sa i que conjuga eixides amb noves tecnologies».

WhatsApp Portal de Xàtiva