Es convoca una concentració a Xàtiva amb motiu del Dia de l’Orgull LGTBIQ+ 2023

79

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

  • Aquesta tindrà lloc aquest dimecres 28 de juny, a les 20.00 h, a la porta de l’Ajuntament de Xàtiva, on també es realitzarà un manifest a càrrec de l’Associació Arc de Sant Martí LGTBIQ+ de Xàtiva i voltants
  • Baix el lema “Les nostres vides, els nostres drets” es fa una crida a la massiva participació ciutadana per a defendre els drets i llibertats de les persones LGTBIQ+, així per mostrar rebuig a qualsevol conducta o acció d’LGTBIQ+fòbia

L’Associació Arc de Sant Martí LGTBIQ+ de Xàtiva i voltants, amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva i el Consell de la Joventut de Xàtiva, ha convocat una concentració amb motiu del Dia de l’Orgull LGTBIQ+ 2023, per a aquest dimecres 28 de juny, a les 20.00 h, a la porta de l’Ajuntament de Xàtiva.

Durant la concentració es llegirà un manifest -a càrrec de l’associació- en pro dels drets i llibertats de les persones LGTBIQ+, així com de rebuig a qualsevol política que signifique un retrocés en els drets legals i socials del col·lectiu. Posteriorment a la concentració, s’encendran diversos punts de la ciutat de Xàtiva amb els colors de la bandera LGTBIQ+.

L’entitat organitzadora, i baix el lema “Les nostres vides, els nostres drets”, fa una crida a la participació massiva per mostrar el suport a les persones LGTBIQ+ i per fer front als discursos d’odi i de retrocés que s’estan generant en l’actualitat.

A més, l’associació recorda que el dissabte 1 de juliol, hi haurà un sopar de pa i porta al Jardí de la Pau, on cal reservar lloc per al mateix enviant un correu electrònic a arcdesantmartixativa@gmail.com, així com una festa posterior, a partir de les 23.00 h, de l’Orgull LGTBIQ+ 2023 de Xàtiva, al mateix Jardí de la Pau, oberta a tota la ciutadania i amb les actuacions de Parrusa Riot i el DJ xativí Fran Cabrerizo. El divendres 30 de juny també està programada l’obra “Riures fora de l’armari” al Gran Teatre, les entrades de la qual ja estan exhaurides.

També es recorda que la població xativina pot recollir de manera gratuïta, a la Casa de la Joventut i la Casa de les Dones, banderes LGTBIQ+ per penjar als balcons, per a donar suport al col·lectiu LGTBIQ+ durant els dies de l’Orgull.

WhatsApp Portal de Xàtiva