Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

SITUACIÓ ACTUAL DESPRÉS DE LA REUNIÓ DE LA MESA DE SEGUIMENT DE LES FALLES AMB GENERALITAT

Una vegada reunits hui, 15 de gener de 2021 de manera telemàtica, els membres de la Mesa de Seguiment de les Falles amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i amb la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i atenent a la situació epidemiològica actual, constatem la dificultat de poder celebrar al mes de març la Festa de les Falles.

Sent plenament conscients de la situació sanitària, el col·lectiu faller no renuncia a la celebració de la Festa. Per tant, i tenint en compte les indicacions marcades per l’Administració, des de la Mesa de Seguiment es contempla la possibilitat de celebrar les Falles a partir del segon semestre d’aquest 2021, amb el compromís de màxim compliment de les normes sanitàries.

En la reunió, molt positiva per al col·lectiu faller de la Comunitat Valenciana, també s’ha acordat continuar treballant durant els pròxims dies de manera directa amb ambdues Conselleries, així com els sectors productius i diferents institucions on es plantejaran les diferents propostes que es venen treballant per part de la Mesa des del passat mes de novembre.

Des de la Mesa de Seguiment volem destacar que l’objectiu del nostre treball serà sempre el de continuar treballant per la celebració d’unes Falles segures en tota la Comunitat Valenciana.

WhatsApp Portal de Xàtiva