Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

A les 11,30h ha tingut lloc al Saló d’Actes de l’IES Josep de Ribera l’entrega dels beneficis obtinguts en la VII Fira Solidària Intercentres celebrada el passat 13 de maig. Han assistit les 8 ONG que han rebut els respectius donatius: Creu Roja, Mans Unides, Càritas, Gent de la Consolació, ASPROMIVISE, Axem13, Acofem, AVSA-Cotasa i Escoles Solidàries.
Després de 2 anys de pandèmia, s’ha recuperat la FIRA SOLIDÀRIA INTERCENTRES, que enguany ha celebrat la seua VII edició. La Fira està organitzada per professorat i alumnat de l’IES Josep de Ribera, CIPFP La Costera, IES Doctor Simarro, Col·legi Claret i CEE Pla de la Mesquita. També participen totes les escoles de Primària amb diverses activitats.
Aquesta Fira té com a objectius:
  • Sensibilitzar a la població sobre les situacions de pobresa i desigualtat al nostre entorn.

  • Fer partícep a l’alumnat d’una tasca sòlidària i responsable.

  • Recaptar fons per a distribuir a les ONG’s locals.

Els beneficis recaptats van a ser destinats a cobrir les necessitats bàsiques de les famílies desfavorides, mitjançant les ONGs assistents.

Les xifres són indicador de la repercusió d’aquesta FIRA que s’ha convertit en una data tradicional del calendari escolar a Xàtiva. 12 parades, 25 carpes, 12 activitats lúdiques, 12 centres escolars, incloguent les escoles de les societats musicals i l’Acadèmia Rytmus, 8 ONG locals…

Els distints centres escolars van posar a la venda llibres, artesania,productes elaborats pels propis centres, productes de segona mà… a fi de recaptar fons econòmics, sense comptar amb la recaptació que fan les pròpies ONG de manera directa.

L’organització de la Fira Solidària agraeix l’assistència i col·laboració per part de la ciutadania de Xàtiva.

WhatsApp Portal de Xàtiva